Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » De Cijfers » Dagcijfers 13 oktober

Dagcijfers 13 oktober

Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 13 oktober 2021

Lees volledig artikel
Leestijd: < 1 minuut

Dagcijfers

Ook de GGD-cijfers van maandag laten een forse stijging zien t.o.v. de week ervoor.  Maandag is altijd een dag met veel positieve testen en we zagen een stijging van 65%. De grootste sinds begin juli.

Vorige week dinsdag was er een stijging van 45%. Dus de vraag is of na die stijging van vorige week ook morgen er een grote stijging is, of dat het stijgingspercentage dan ook 50% of meer is, of minder. Uit de onderstaande grafiek is te zien hoe de ontwikkeling is per leeftijdsklasse.

De komende dagen moet blijken in welke mate de ziekenhuisopnames de onwikkelingen van de positieve testen volgen. Op dit moment zien we wel wat stijgingen, maar niet in het tempo van de stijging van het aantal positieve testen.

Dit zijn de ziekenhuisopnames naar leeftijd.

De komende dagen zullen meer duidelijkheid geven over de ontwikkelingen van de positieve testen en de ziekenhuisopnames. En hoe er in de komende tijd door sleutelfiguren en media wordt gereageerd.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK