Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Covid Dagcijfers 26 september 2021

Covid Dagcijfers 14 juli 2021 - 21663
Samenvatting van het artikel

Op deze pagina worden dagelijks de laatste cijfers over de covid-19 epidemie gepresenteerd, op basis van de gegevens van het NICE, aangevuld met de voorspellingen voor de komende weken. Vandaag de cijfers voor 26 september 2021

Lees volledig artikel: Covid Dagcijfers 26 september 2021

Leestijd: < 1 minuut

Covid Dagcijfers 26 september 2021

De GGD-cijfers van vrijdag laten een daling van 12% zien t.o.v. de week ervoor. Dat is de laagste daling sinds 16-9. De komende dagen zullen we zien in welke mate de daling van deze cijfers aan het vertragen is, of dat vrijdag a-typisch was.

Verder zullen we in de komende dagen ook een effect gaan zien van het Testen voor Toegang, maar dat zullen geen grote aantallen zijn (aan positieve testen).

Covid Dagcijfers 26 september 2021 - 23682

De ziekenhuiscijfers blijven laag. Het aantal opnames is onder de 40. Maar in het weekend zien we doorgaans niet veel “ontslagen” uit het ziekenhuis. Die beginnen we meestal pas dinsdag of woensdag te zien.

U heeft zojuist gelezen: Covid Dagcijfers 26 september 2021.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205