Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

13 maanden onnodige extra schade dankzij het RIVM

13 maanden onnodige extra schade dankzij het RIVM - 19598
Samenvatting van het artikel

Op 2 april 2020 plaatste ik een artikel over de belangrijke rol van aerosolen onder de titel "Eureka, het zijn de micro-druppels". Omdat de WHO nu eindelijk de belangrijke rol van aerosolen onderkent, en Nieuwsuur er gisteravond uitgebreid over rapporteerde, hierbij nogmaals dat artikel. Juist om te beseffen hoeveel extra schade er sind 13 maanden is opgelopen door onwetenschappelijk gedrag van RIVM/OMT en de volgzame opstelling van de media.

Preview:

Op 2 april 2020 heb ik het onderstaande artikel geplaatst. Nu de WHO ook aerosolen een belangrijke plaats geeft, en Nieuwsuur gisteren uitgebreid op dit onderwerp inging, plaats ik het integraal. Juist om te beseffen hoeveel extra onnodige schade Nederland en de bevolking hebben opgelopen. Zowel...

Lees volledig artikel: 13 maanden onnodige extra schade dankzij het RIVM

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.