Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Het geweldige nut van AI bij dagelijkse werkzaamheden

Het geweldige nu van AI bij dagelijkse werkzaamheden - 97500
Samenvatting van het artikel

AI is enorm nuttig in het dagelijks leven en kan tijd besparen en kwaliteit verhogen. Via mijn AI-Kennismakingswebinars ontdekt u hoe generatieve AI werkt en hoe u deze effectief kunt gebruiken. Deelname biedt praktische voorbeelden en inspiratie voor direct gebruik en het is tijdelijk gratis voor alle bezoekers van maurice.nl

Lees volledig artikel: Het geweldige nut van AI bij dagelijkse werkzaamheden

Leestijd: 2 minuten

“Een wereld opengegaan”

AI kan nu al bij een groot aantal activiteiten worden gebruikt, en degenen die het gebruiken zijn doorgaans zeer enthousiast. Toch zijn er ook vraagtekens te zetten bij de implicaties van AI. Samen met halve onzinverhalen, die in de media verschijnen, versluiert dit hoe vrijwel iedereen in zijn dagelijks leven veel profijt kan hebben van in principe vrij basale AI-tools. Dit geldt voor vrijwel iedereen die een smartphone, tablet, laptop of desktopcomputer gebruikt, ongeacht voor welke activiteiten.

Uit de reacties van deelnemers aan mijn AI-Kennismakings Webinar blijkt dat er een wereld voor hen is opengegaan en ze direct de vele toepassingsmogelijkheden voor hun eigen activiteiten zien Deze kunnen leiden tot zowel aanzienlijke tijdsbesparingen als forse kwaliteitswinst.

Door middel van een goed geformuleerde vraag (een prompt) krijg je ogenblikkelijk een uitgebreid antwoord. Het kennisveld is daarbij vrijwel onbeperkt. Je hebt als het ware 1 miljoen gespecialiseerde assistenten, die je snel helpen antwoord te vinden op je vraag of je helpen bij het uitvoeren van allerlei taken.

In dit artikel geef ik een serie voorbeelden van hoe ik de afgelopen tijd deze AI-tools heb gebruikt. Bekijk het en kijk wat voor u van toepassing zou kunnen zijn.

Oproep

Ik roep u uit de grond van mijn hart op om één van mijn AI-Kennismakingswebinars te volgen (hetzij voor particulieren, hetzij voor de zakelijke markt of beide. Vanuit uw computer of tablet kunt u het webinar volgen, als een soort live tv-uitzending. Ik leg u in ongeveer een uur uit, met een groot aantal demo’s. Het laatste half uur kunt u via de chat vragen stellen, die ik zal beantwoorden.

U gebruikt geen camera of microfoon. Het webinar is later ook voor u terug te kijken. Het is alsof u naar een tv-uitzending zit te kijken, met een interactieve component.

Speciaal aanbod tot 16 augustus!

Om één van de twee AI-Kennismakings Webinars bij te wonen hoeft u vooraf niets te betalen. Dus ook geen lid van maurice.nl te worden.

U schrijft zich voor één van de acht webinars in tussen 16 en 30 augustus.

Na afloop kunt u het bedrag betalen wat u vindt dat het webinar waard was. (Dat mag ook 0 euro zijn). Als u 15 euro of meer betaald krijgt u toegang tot het AI-gedeelte van deze site (voor zover u dat nog geen lid van maurice.nl was).

Het geweldige nut van AI bij dagelijkse werkzaamheden - 97593

Het geweldige nut van AI bij dagelijkse werkzaamheden - 97594

 

Reacties deelnemers

Wellicht ter aanmoediging, dit zijn een paar reacties van deelnemers aan eerdere webinars:

  • “Ik begrijp nu wat AI eigenlijk is en waar het allemaal al voor ingezet wordt. Heel verhelderend. Heel veel dank voor de goede uitleg.”
  • “Veel voorbeelden die direct in de praktijk toepasbaar zijn.”
  • “Als niet-deskundige heb ik ademloos geluisterd.”
  • “Het heeft mij volledig wakker geschud en voluit geïnspireerd en ook al direct tot actie gezet.”
  • “Ik vond het zeer duidelijk en was verbaasd over de vele mogelijkheden die AI biedt!”
  • “Simpel, duidelijk en over de drempel geholpen om zelf verder te gaan.”

Ik ben ervan overtuigd dat u me daarna zeer dankbaar zult zijn dat ik u heb aangemoedigd dit te gaan.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Het geweldige nu van AI bij dagelijkse werkzaamheden - 97500
Het gebrek aan onderscheidingsvermogen van de Desinformatie Werkgroep - 97507