Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Een terugblik op 3 “ongelooflijke” jaren

Een terugblik van 3 “ongelooflijke” jaren - 59631
Samenvatting van het artikel

Een Amerikaanse bloemlezing van de gekkigheid aan maatregelen van de afgelopen drie jaar. Je geloof bijna niet dat het echt gebeurd is.

Lees volledig artikel: Een terugblik op 3 “ongelooflijke” jaren

Leestijd: < 1 minuut

Een terugblik op 3 “ongelooflijke” jaren

Soms kom ik overzichten tegen over wat er tijdens de Coronaperiode is gebeurd, waarvan ik nog steeds niet kan geloven dat het echt gebeurd is. Maar het is gebeurd en dan ook nog regelmatig met een beroep op “de wetenschap”.

Dit overzicht is er eentje uit de VS. Waar ik niet van weet of ik moet lachen of huilen. U zult veel zaken herkennen die ook in Nederland hebben plaatsgevonden.

Beslist u maar zelf of u erom gaat lachen of huilen.

Historisch Overzicht Coronaperiode

U heeft zojuist gelezen: Een terugblik op 3 “ongelooflijke” jaren.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Op deze site willen we geen paywall introduceren. Iedereen die dit wil kan al onze artikelen lezen. Welk onderwerp het ook betreft. Maar wij draaien wel op de vrijwillige bijdragen van onze bezoekers. Daarvoor is deze link beschikbaar. Hartelijk dank alvast.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.