Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie

Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie

Samenvatting van het artikel

Een bijzonder hoorcollege van Prof. Vanden Bossche over de werking van ons immuunsysteem, de verschillende antistoffen, de grote waarde van vaccinaties en welke gevaar hij ziet door het huidig vaccinatiebeleid.

Lees volledig artikel
Leestijd: < 1 minuut

Over het onderwerp antistoffen en -het gevaar van- vaccineren heb ik inmiddels in het afgelopen jaar veel zien en horen langskomen. Vaak ingewikkelde materie en nogal tegenstrijdige informatie.

Donderdag verscheen er een twee uur durend interview met Prof. Geert Vanden Bossche op thehighwire.com.  Zowel door de vragen van de interviewer als de visuele ondersteuning vond ik het een uiterst leerzaam hoorcollege. En ook kreeg ik goed uitgelegd wat volgens Vanden Bossehce wel goed is aan vaccineren en wat (en vooral wanneer) niet door deze deskundige.

Ik raad je ten sterkste aan – als je de tijd hebt en Engels redelijk kunt volgen- dit interview/hoorcollege te bekijken. Het is aflevering 242 bij thehighwire.com

Hij heeft ook een half jaar geleden een brief geschreven naar de WHO. Die tref je hier aan. 

Om ook de tegenreacties op zijn stellingname te  lezen. Die treft u o.a. hier  aan vanuit België. 

En dit was zijn reactie hierop:

Oordeel Zelf

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

  • MEER OVER
BEKIJK OOK
 
Wat betekent lichamelijke integriteit?
De psychologie van virologische incompetentie