Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie

Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie - 25547
Samenvatting van het artikel

Een bijzonder hoorcollege van Prof. Vanden Bossche over de werking van ons immuunsysteem, de verschillende antistoffen, de grote waarde van vaccinaties en welke gevaar hij ziet door het huidig vaccinatiebeleid.

Lees volledig artikel: Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie

Leestijd: 2 minuten

Over het onderwerp antistoffen en -het gevaar van- vaccineren heb ik inmiddels in het afgelopen jaar veel zien en horen langskomen. Vaak ingewikkelde materie en nogal tegenstrijdige informatie.

Donderdag verscheen er een twee uur durend interview met Prof. Geert Vanden Bossche op thehighwire.com.  Zowel door de vragen van de interviewer als de visuele ondersteuning vond ik het een uiterst leerzaam hoorcollege. En ook kreeg ik goed uitgelegd wat volgens Vanden Bossehce wel goed is aan vaccineren en wat (en vooral wanneer) niet door deze deskundige.

Ik raad je ten sterkste aan – als je de tijd hebt en Engels redelijk kunt volgen – dit interview/hoorcollege te bekijken. Het is aflevering 242 bij thehighwire.com

Hij heeft ook een half jaar geleden een brief geschreven naar de WHO. Die tref je hier aan. 

Om ook de tegenreacties op zijn stellingname te  lezen. Die treft u o.a. hier aan vanuit België. 

En dit was zijn reactie hierop. Oordeel Zelf.

Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie - 26681

Zijn verweer in het kort

De vraag die hem vanuit verschillende hoeken is gesteld waarom hij niet reageert over de artikelen die over hem zijn geschreven. Zijn antwoord is vrij eenvoudig. Zij zijn er steeds vanuit gegaan dat de interviews die plaatsvonden met o.a. de VRT, dat die gepubliceerd zouden worden. Of dat zij tenminste de toelating zouden hebben gekregen om die interviews te verspreiden.

Omdat die interviews juist zeer duidelijk de onterechtheid van de smaad en vernederingen die over mij zijn geschreven daarin worden belicht. Maar blijkbaar vindt o.a. de VRT dit overbodig. Zij hebben dit ten stelligste geweigerd dat die interviews verspreid zouden worden. Daarom heb ik geen andere keuze dan op een andere manier daartoe aan stelling te nemen.

Een tweede reden waarom ik ook reageer, is omdat ik ten alle prijzen wil vermijden, dat wanneer zou blijken dat mijn noodkreet en mijn grote bezorgdheid omtrent massa vaccinaties toch gefundeerd zou zijn, er mensen zouden zeggen Waarom is er naar Vanden Bossche niet geluisterd?

Bekijk de video verder voor meer.

U heeft zojuist gelezen: Belangrijk hoorcollege over antistoffen en vaccinatie.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205