Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Een interessant gesprek met Hans Beekmans

Een interessant gesprek met Hans Beekmans - 23405
Samenvatting van het artikel

Tandarts Hans Beekmans heeft een eigen teststraat opgezet, waarbij van de meer dan 10.000 getesten ook een vragenlijst is afgenomen. Over dat onderzoek en zijn andere bevindingen heb ik een uitgebreid gesprek met hem gevoerd.

Lees volledig artikel: Een interessant gesprek met Hans Beekmans

Leestijd: < 1 minuut

Tandarts Hans Beekmans uit Laren heeft al heel vroeg zelf een Covid-19 teststraat opgezet. Naast de testen zijn er ook vragenlijsten afgenomen. Onlangs heeft hij een rapport uitgebracht over ongeveer 9000 bezoekers aan die teststraat. Mede daarom heb ik een uitvoerig gesprek met hem gehad waarvan u de podcast hier onderin aantreft.

Deze tandarts is een bijzondere man met een brede kijk op zijn vak en het leven. Mede op basis van zijn ervaringen met zijn patiënten en met de teststraat die hij opzette, waarbij per weekend wel 2000 á 3000 mensen langs kwamen, heeft hij veel te melden.

Naast de podcast kunt u hieronder meer over hem, de teststraat en zijn werk vinden.