Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

A letter from Iceland

A letter from Iceland - 22312
Samenvatting van het artikel

In IJsland, met een zeer hoge vaccinatiegraad, zijn vanaf 20 juli de cijfers weer gaan stijgen. En diverse maatregelen zijn weer ingesteld. Een bekend patroon wereldwijd. De IJslandse Van Dissel heeft al zijn verwachting uitgesproken dat dit nog jaren kan duren zo.

Lees volledig artikel: A letter from Iceland

Leestijd: < 1 minuut

A letter from Iceland

In IJsland waren de doelen behaald t.a.v. het vaccineren. 80% van de totale bevolking is gevaccineerd. Het aantal positieve testen was gedaald naar bijna nul en eind juni werden alle maatregelen beëindigd.

Maar op 20 juli namen de positieve testen weer abrupt toe (ruim 100, t.a.v. de totale bevolking is dat ongeveer zoals Nederland 1 week geleden was) en men is weer maatregelen gaan afkondigen. Dit is een artikel over de stand van zaken in IJsland met een kenmerkende en herkenbare zin erin.

A letter from Iceland - 22311

Helaas zien we dus ook daar hetzelfde patroon als in veel andere landen. De top-epidemioloog van het land gaf aan dat dit soort maatregelen wellicht nog vele jaren nodig zijn…..

U heeft zojuist gelezen: A letter from Iceland.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019