Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Het zijn primair de seizoenseffecten en niet de maatregelen

Het zijn primair de seizoenseffecten en niet de maatregelen - 18708
Samenvatting van het artikel

In aanloop naar het cruciale Catshuisberaad van morgen dit leerzame en alleszeggende stuk. Via eenvoudige grafieken over de VS laat de Canadese data-analist Martin Brodeur de seizoenswerking zien op de verspreiding van Covid-19. Hieruit blijkt eens te meer dat seizoenseffecten een veel grotere impact op de ontwikkeling van het virus hebben dan maatregelen. Morgen volgt een op Nederland toegespitst stuk.

Preview:

Via eenvoudige grafieken over de VS laat de Canadese data-analist Martin Brodeur op Twitter (@martbrod) de seizoenswerking zien op de verspreiding van Covid-19 in de VS. Daaruit is ook goed op te maken hoeveel belangrijker de seizoenseffecten zijn dan de maatregelen. Die zijn dus ook heel leerza...

Lees volledig artikel: Het zijn primair de seizoenseffecten en niet de maatregelen

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205