Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Zo bent u goed voorbereid op de persco

Zo bent u goed voorbereid op de persco - 14868
Samenvatting van het artikel

Vanmiddag komt het weekrapport uit van het RIVM. En vanavond is de volgende persconferentie van Rutte en De Jonge. We weten al dat de lockdown wordt verlengd. Al sinds afgelopen vrijdag zien we onze usual suspects van het OMT vrijwel ieder uur in de media opduiken om het gewicht van hun advies te onderschrijven. Plus om ons te waarschuwen voor Engelse toestanden. De ervaring leert dat het RIVM bij hun wekelijkse presentatie van de cijfers vooral datgene benadrukken wat er minder goed uitziet. Kijkt u even mee?

Preview:

Vanmiddag komt het weekrapport uit van het RIVM. En vanavond  is de volgende persconferentie van Rutte en De Jonge. We weten al dat de lockdown wordt verlengd (met drie weken) met als enig vraagteken of de basisscholen eerder open gaan. Al sinds afgelopen vrijdag zien we onze usual suspects va...

Lees volledig artikel: Zo bent u goed voorbereid op de persco

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019