Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI

Zo gaat de verspreiding van het COVID-19 virus - 9795
Foto: epa08375961 Dutch Prime Minister Mark Rutte (background C-L) and Dutch virologist and infectiologist Jaap van Dissel (background C-R) speak during a press conference in The Hague, The Netherlands, 21 April 2020, after a consultation with the Ministerial Crisis Management Committee (MCCb) about the emergency measures due to the the SARS-CoV-2 coronavirus which causes the COVID-19 disease. Woman in center is a not identified sign language translator. EPA-EFE/BART MAAT OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Op 27-6 verscheen er een uitgebreid interview met mij in het AD. Ook nog eentje met prof. Van Dissel, plus dat net de afgelopen week de sites van het Duitse RIVM en Europese RIVM aangepast waren. Achter elkaar geeft dit een hele goede indruk van de stand van zaken.

Lees volledig artikel: Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI

Leestijd: < 1 minuut

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI

Op 27-6 verscheen er een uitgebreid interview met mij in het AD. Ook nog eentje met prof. Van Dissel, plus dat net de afgelopen week de sites van het Duitse RIVM en Europese RIVM aangepast waren. Achter elkaar geeft dit een hele goede indruk van de stand van zaken.

Hier kunt u de video zien die het AD gemaakt heeft en toegang krijgen/kopen tot het complete digitale artikel, inclusief links. Hieronder de screenshots. Onder de drie screenshots gaat het nog verder.

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7420

In hetzelfde AD stond er ook nog een interview van prof. Van Dissel.  Die is ook weer digitaal te lezen als u toegang heeft/koopt bij de AD-site. Ik vraag vooral uw aandacht voor wat Van Dissel daarin zegt over aerosols en ventilatie.

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7424

Op 26 juni heeft RKI,  het Duitse RIVM haar website aangepast om ruimte te geven aan de verspreiding van het virus via aerosols.

Dit staat er (vertaald uit het Duits) in:

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7425

Het ECDC (Europese RIVM) heeft 22-6 haar website aangepast. Dit staat er nu o.a.

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7426
Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7427

En over ventilatiesysttemen:

Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI - 7428

Als toegitft een fragment uit een artikel in Science van  26-6

Ten slotte:  bijna 3 maanden geleden schreef ik dit artikel onder de titel “Eureka, dit zijn de verspreidingsversnellers, de microdruppels”. 

U heeft zojuist gelezen: Interview AD 27-6, inclusief Van Dissel en RKI.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Blind voor mens en recht in het kwadraat - 71024
Hoe de begrippen links en rechts de kabinetsformatie bemoeilijken - 70963