Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Senator Paul legt de grote Amerikaanse Covid doofpot bloot

Senator Paul legt de grote Amerikaanse Covid doofpot bloot - 84907
Samenvatting van het artikel

De Amerikaanse Senator Rand Paul van Kentucky is diep gedoken in wat Amerikaanse overheidsinstanties wisten over de relatie tussen Amerikaanse organisaties en het Coronalab in Wuhan. Met deze brisante verklaring is hij 9 april 2024 naar buiten gekomen.

Lees volledig artikel: Senator Paul legt de grote Amerikaanse Covid doofpot bloot

Leestijd: 4 minuten

Senator Paul legt de grote Amerikaanse Covid doofpot bloot

15 federale agentschappen

Hoe groot was de Grote COVID Doofpot?

Nou, mijn onderzoek heeft onlangs ontdekt dat overheidsfunctionarissen van 15 federale agentschappen in 2018 wisten dat het Wuhan Institute of Virology een coronavirus als COVID-19 probeerde te maken.

Deze ambtenaren wisten dat het Chinese lab voorstelde om een COVID 19-achtig virus te maken en niet één van deze ambtenaren onthulde dit plan aan het publiek. In feite hebben 15 agentschappen met kennis van dit project voortdurend geweigerd om informatie over dit alarmerende en gevaarlijke onderzoek vrij te geven.

Overheidsfunctionarissen van ten minste 15 federale agentschappen werden ingelicht over een project dat werd voorgesteld door Peter Daszak’s EcoHealth Alliance en het Wuhan Institute of Virology.

Dit project, het DEFUSE project, stelde voor om een furine splitsingsplaats in een coronavirus in te bouwen om een nieuw chimeer virus te creëren dat schokkend veel zou lijken op het COVID-19 virus.

Onder dwang

Jarenlang heb ik gevochten om van tientallen federale agentschappen gegevens te krijgen over de oorsprong van COVID-19 en het DEFUSE project. Onder dwang heeft de regering uiteindelijk documenten vrijgegeven waaruit blijkt dat het DEFUSE-project in januari 2018 aan ten minste 15 agentschappen werd gepresenteerd.

Wat betekent dit?

Het betekent dat ten minste 15 federale agentschappen vanaf het begin van de pandemie wisten dat EcoHealth Alliance en het Wuhan Institute of Virology in 2018 federale financiering zochten om een virus te maken dat genetisch sterk leek op, zo niet identiek was aan COVID-19.

Verontrustend genoeg heeft niet één van deze 15 agentschappen ons gewaarschuwd dat het Wuhan Institute of Virology dit onderzoek had gepitcht. Niet één van deze agentschappen waarschuwde dat dit Chinese laboratorium al plannen had gemaakt om zo’n virus te maken.

Peter Daszak hield dit voorstel verborgen. Ralph Baric, wetenschapper aan de Universiteit van North Carolina, een met name genoemde medewerker aan het DEFUSE project, verzweeg dat het Wuhan Institute of Virology al had voorgesteld om een virus te maken dat lijkt op COVID-19.

Niemand waarschuwde

En nu weten we dat 15 agentschappen naar het voorstel hebben geluisterd en toen elk agentschap ontdekte dat COVID-19 vreemd veel leek op de door DEFUSE voorgestelde viruscreatie, stapte niet één agentschapshoofd naar voren om het publiek te waarschuwen dat het virus door de mens gemaakt zou kunnen zijn en daarom al aangepast was om zich vrijelijk onder mensen te verspreiden.

Niet verrassend voor sommigen van ons was het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) van Dr. Anthony Fauci niet alleen op de hoogte van Wuhan’s wens om dit virus te maken, het NIAID werd zelfs genoemd als een deelnemer aan het oorspronkelijke DEFUSE-praatje. Fauci’s Rocky Mountain Lab werd genoemd als partner naast het Wuhan Institute of Virology in het voorstel.

Dubbelspel

Deze documenten onthullen ook dat een wetenschapper wiens laboratorium miljoenen dollars heeft ontvangen van EcoHealth ook deel uitmaakte van het oorspronkelijke plan om deze chimere coronavirussen te maken. Deze onderzoeker, Ian Lipkin, werd later ook een van de auteurs van “Proximal Origins”, een artikel in een tijdschrift in opdracht van Fauci en National Institutes of Health hoofd Francis Collins om een schaduw te werpen op iedereen die beweerde dat het virus misschien uit het lab kwam. Toch heeft Ian Lipkin het DEFUSE-voorstel nooit openbaar gemaakt.

Heeft NIAID ons gewaarschuwd? Heeft Anthony Fauci ons gewaarschuwd? Nee! Alle lippen bleven gesloten.

Miljoenen mensen stierven aan COVID-19.

We weten nu dat meer dan 15 overheidsinstanties, evenals de onderzoekers Peter Daszak, Ralph Baric, Ian Lipkin en wetenschappers van het Rocky Mountain Lab van het NIAID, allemaal op de hoogte waren van de wens van het Wuhan Institute of Virology om een coronavirus te maken met een furin splitsingsplaats, een virus dat al was aangepast voor menselijke overdracht.

En niemand sprak zich uit. We weten alleen van dit DEFUSE-voorstel omdat een klokkenluider, een dappere marinier, luitenant-kolonel Joseph Murphy, naar voren kwam met de waarheid.

Men zweeg

Waarschijnlijk wisten honderden mensen in de regering van dit voorstel om een COVID-19-achtig virus te maken en vrijwel al deze mensen kozen ervoor om te zwijgen, te verdoezelen en uiteindelijk informatie te verbergen die levens had kunnen redden door de wereld te laten weten dat dit geen slaperig dierlijk virus was met een slechte overdracht.

Nee, al het bewijs suggereert dat COVID-19 een in het laboratorium verbeterd virus was, doelbewust aangepast voor menselijke overdracht.

Schande over iedereen die het DEFUSE project in de doofpot heeft gestopt! Natuurlijk zouden ze allemaal gestraft moeten worden, maar dat zal waarschijnlijk niet gebeuren. Op zijn minst zouden de daders de waarheid moeten toegeven en zou het Congres eindelijk voldoende toezicht moeten instellen om er zeker van te zijn dat gevaarlijke winsten van functie-experimenten voldoende worden doorgelicht en, indien nodig, voorkomen.

Senator Rand Paul

MDH: Er worden allerlei tegenwerpingen gedaan dat DEFUSE niet is doorgegaan en dus zijn er geen werkzaamheden gedaan, die tot het gevaarlijke virus hebben geleid. Maar uit de documenten van de Amerikaanse overheid m.b.t. lopende projecten is dit een fascinerend document van de eerste helft 2019. Onderin wordt uitgelegd wat hier in staat:

Senator Paul legt de grote Amerikaanse Covid doofpot bloot - 84918

Dit is een door de Amerikaanse overheid gefinancierd project van Eco-Health. De organisatie waar Peter Daszak de baas van is.

Doel van dit project (zoals het er staat) is om na te gaan hoe coronavirussen over kunnen springen op mensen.

In het geel gemarkeerde deel staat dat men maximaal 120 genetisch aangepaste muizen gebruikt waar men onderzoek mee zal gaan doen met 5 tot 6 verschillende SARS-virussen. Om zo te zien in hoeverre die virussen besmettelijk zijn voor de mens.

Het onderzoek zal in het viruslab in Wuhan plaats vinden.

Dit is niet het soort onderzoek dat bij het DEFUSE project staat omschreven. Want bij dat onderzoeksproject wordt met behulp van genetisch gemodificeerde muizen getracht coronavirussen extra besmettelijk te maken voor de mens. Maar het laat wel zien hoe nauw de samenwerking was/is tussen het lab in Wuhan en de Amerikaanse organisatie.

U heeft zojuist gelezen: 

Volg Maurice de Hond op X | Facebook | LinkedIn | YouTube 

Blijf onbeperkt toegang houden tot alles wat Maurice.nl te bieden heeft. Klik hier om lid, abonnee, vriend en bondgenoot te worden.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029