Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De CBS-spaarpot

De CBS-spaarpot - 65701
Samenvatting van het artikel

In het zojuist verschenen OVV-rapport staat onverwacht een verklaring voor de veel hogere CBS-cijfers in vergelijking tot de werkelijke overlijdens aan corona. De uitleg van de overheid is nog steeds gebaseerd op deze CBS-cijfers en dat behoeft nu dus herziening, zoals we hier laten zien. De CBS-cijfers waren als het ware een spaarpot om later weg te strepen tegen de oversterfte, die daarmee verklaard werd.

Preview:

3e OVV-rapport

Afgelopen woensdag verscheen na anderhalf jaar schrijven het langverwachte derde deel van het OVV-rapport. 306 pagina’s met tekst die uitblonk in het achterwege blijven van een cijfermatige analyse. Het beperkt zich tot het tonen van de bekende grafieken met de ontwikkelin...

Lees volledig artikel: De CBS-spaarpot

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.