Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Dank voor uw reacties en donaties

Een dringende vraag aan u - 46133
Samenvatting van het artikel

Dankwoord voor al uw positieve reacties sinds afgelopen zaterdag.

Lees volledig artikel: Dank voor uw reacties en donaties

Leestijd: < 1 minuut

Dank voor uw reacties en donaties

Op onze dringende vraag van zaterdag 16 juli j.l t.a.v. de keuzes die we als site moeten maken, hebben we veel warme reacties gekregen. De donaties die we inmiddels ontvingen, waarborgen dat we met onze site op het huidig niveau kunnen doorgaan en mocht het in het najaar noodzakelijk zijn, dan kunnen we met de aanpak doorgaan van de afgelopen twee jaar. Ongetwijfeld ook dan met uw steun.

Ik beschouw dit als een teken van vertrouwen en waardering van onze bezoekers en we zullen dan ook met dezelfde inzet en aanpak doorgaan.

Laten we hopen dat de urgentie niet zo hoog meer is als de afgelopen twee jaar. Omdat het virus zo weinig virulent blijft en omdat de overheid wel haar lessen heeft geleerd.

Nogmaals, hartelijk dank.

Een dringende vraag aan u - 46127

Blijf onze site steunen met af en toe een kleine donatie. Klik hier.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019