Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De waarheid komt altijd aan het licht

De waarheid komt altijd aan het licht - 32055
Samenvatting van het artikel

De Israëlische professor in de klinische microbiologie en immunologie Qimron van de Universiteit van Tel Aviv, schreef een belangwekkende open brief aan het Israëlische Ministerie van Volksgezondheid. Hoewel een aantal punten specifiek zijn voor de Israëlische situatie (men is daar nu bezig met de tweede boostercampage) staat er veel in dat heel herkenbaar is voor de aanpak in vele andere landen, inclusief Nederland. Daarom plaats ik de tekst ook integraal hier.

Lees volledig artikel: De waarheid komt altijd aan het licht

Leestijd: 3 minuten

Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om de mislukking toe te geven

Uiteindelijk zal de waarheid altijd aan het licht komen en begint de waarheid over het coronavirusbeleid aan het licht te komen. Wanneer de destructieve concepten één voor één instorten, blijft er niets anders over dan de experts, die het beheer van de pandemie leidden, te vertellen: dat hebben we u gezegd.

Twee jaar te laat realiseert u zich eindelijk dat een respiratoir virus niet te verslaan is. En dat een dergelijke poging gedoemd is te mislukken. U geeft het niet toe, want u hebt de afgelopen twee jaar bijna geen fouten toegegeven, maar achteraf is het duidelijk dat u in bijna al uw acties jammerlijk hebt gefaald, en zelfs de media hebben het al moeilijk om uw schaamte te verbergen .

U weigerde…

U weigerde toe te geven dat de infectie in golven komt die vanzelf verdwijnen, ondanks jarenlange observaties en wetenschappelijke kennis.

U stond erop elke daling van een golf uitsluitend toe te schrijven aan uw acties. En dus overwon u door valse propaganda ‘de plaag’. En opnieuw versloeg u het, en opnieuw en opnieuw en opnieuw.

U weigerde toe te geven dat massatests niet effectief zijn. Ondanks dat uw eigen rampenplannen dit expliciet aangeven (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, p. 26).

U weigerde toe te geven dat een doorgemaakte infectie meer beschermend is dan een vaccin. Ondanks eerdere kennis en observaties die aantonen dat niet-herstelde gevaccineerde mensen meer kans hebben om geïnfecteerd te raken dan herstelde mensen.

U weigerde toe te geven dat de gevaccineerden besmettelijk zijn ondanks de observaties. Op basis hiervan hoopte u kudde-immuniteit te bereiken door vaccinatie en ook daar bent u niet in geslaagd.

U weigerde de “Barrington-verklaring” aan te nemen, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en medische professionals, of andere gezond verstand programma’s. U koos ervoor om ze belachelijk te maken, te belasteren, te verdraaien en in diskrediet te brengen.

U negeerde, verborg…

U stond erop te negeren dat de ziekte tientallen keren gevaarlijker is voor risicogroepen en oudere volwassenen, dan voor jongeren die niet tot risicogroepen behoren. Ondanks de kennis die al in 2020 uit China kwam.

In plaats van de juiste programma’s en mensen hebt u professionals gekozen die geen relevante opleiding voor pandemiebeheer hebben (natuurkundigen als adviseurs van de regeringsleiders, dierenartsen, veiligheidsagenten, mediapersoneel, enzovoort).

U hebt geen effectief systeem opgezet voor het melden van bijwerkingen van de vaccins. En meldingen over bijwerkingen zijn zelfs van uw Facebook-pagina verwijderd. Artsen vermijden het koppelen van bijwerkingen aan het vaccin. Anders zou u hen vervolgen, zoals u deed met sommigen van hun collega’s.

U hebt veel meldingen van veranderingen in menstruatie-intensiteit en menstruatiecyclustijden genegeerd.

U hebt gegevens verborgen die objectief en goed onderzoek mogelijk maken. (U hebt bijvoorbeeld de gegevens over passagiers op Ben Gurion Airport verwijderd). In plaats daarvan koos u ervoor om samen met senior executives van Pfizer niet-objectieve artikelen te publiceren over de effectiviteit en veiligheid van vaccins.

Onomkeerbare schade aan vertrouwen

Maar vanuit de hoogten van uw overmoed hebt u ook het feit genegeerd dat uiteindelijk de waarheid aan het licht zal komen. En het begint zich te openbaren.

De waarheid is dat u het vertrouwen van het publiek in u tot een ongekend dieptepunt heeft gebracht. En hiermee uw status als bron van autoriteit heeft uitgehold.

De waarheid is dat jullie honderden miljarden tevergeefs hebben verbrand:
– voor het publiceren van intimidatie,
– voor ineffectieve tests,
– voor destructieve lockdowns, en
– voor het verstoren van de routine van het leven in de afgelopen twee jaar.

U hebt het onderwijs van onze kinderen en hun toekomst vernietigd.

U zorgde ervoor dat kinderen zich schuldig gingen voelen, bang waren, rookten, dronken, verslaafd raakten, afhaakten en ruzie maakten, zoals schoolhoofden in het hele land bevestigen.

U hebt schade toegebracht aan het levensonderhoud, de economie, de mensenrechten, de geestelijke gezondheid en de lichamelijke gezondheid.

U belasterde collega’s die zich niet aan u overgaven, u zette de mensen tegen elkaar op, verdeelde de samenleving en polariseerde het discours.

U bestempelde, zonder enige wetenschappelijke basis, mensen die ervoor kozen zich niet te laten vaccineren als vijanden van het publiek en als verspreiders van ziekten.

U discrimineert, ruïneert…

U promoot, op een ongekende manier, een draconisch beleid van discriminatie, ontkenning van rechten en selectie van mensen, inclusief kinderen, voor hun medische keuze. Een selectie die geen enkele epidemiologische onderbouwing heeft.

Als u het destructieve beleid dat je voert, vergelijkt met het verstandige beleid van sommige andere landen, kunt u duidelijk zien dat de vernietiging die u hebt aangericht alleen slachtoffers heeft toegevoegd buiten de kwetsbaren van het virus.

De economie die u hebt geruïneerd, de werklozen die u hebt veroorzaakt, en de kinderen van wie u het onderwijs hebt vernietigd – zijn de onnodige slachtoffers alleen als gevolg van uw acties.

Er is momenteel geen medische noodsituatie, maar u cultiveert al twee jaar zo’n aandoening vanwege machtswellust, budgetten en controle. De enige noodsituatie is nu dat u nog steeds beleid opstelt en enorme budgetten heeft voor propaganda en bewustzijnsontwikkeling. In plaats van ze te sturen om het gezondheidszorgsysteem te versterken.

Deze noodsituatie moet stoppen!

Professor Udi Qimron, Faculteit der Geneeskunde, Universiteit van Tel Aviv

Hier treft u het origineel aan. 

U heeft zojuist gelezen: De waarheid komt altijd aan het licht.

Volg Maurice de Hond op Twitter en YouTube.

Steun onze site, door af en toe een (kleine) financiële donatie. Klik hier. 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205