Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

“Ook de Coronacijfers wijzen op onzinnigheid 2G maatregel”

“Ook de Coronacijfers wijzen op onzinnigheid 2G maatregel” - 25727
Samenvatting van het artikel

Het interview met Dr. Jona Walk inzake 2G sluit naadloos aan op onze opstelling inzake het voornemen om 2G in te voeren. Met interessante informatie over haar ervaringen in het ziekenhuis. Een interview om te bekijken en breed te delen.

Lees volledig artikel: “Ook de Coronacijfers wijzen op onzinnigheid 2G maatregel”

Leestijd: 2 minuten

In gesprek met Dr. Jona Walk

In een gesprek bij “De Nieuwe Wereld” vertelt Dr. Jona Walk over haar ervaringen in het ziekenhuis en waarom zij zo tegen het invoeren van de 2G maatregel is. In het gesprek vertelt ze veel over wat zij in het ziekenhuis is tegengekomen.

Haar verhaal sluit precies aan op onze opstelling inzake de invoering van 2G. Zowel wat de principiële kant als de informatie-kant betreft.

Een absolute must om naar te kijken!

In het kort

De aanleiding voor dit gesprek is haar beruchte of beroemde Tweet samen met Bert Mulder. Deze ging over de discussie van vaccineren en de cijfers op de IC die opliepen. Jona en Bert gaven aan dat maar liefst 80% van de patiënten bij hun op de IC in het Radboud juist wél gevaccineerd zijn. Daar zou het beleid op aangepast moeten worden, in plaats van te blijven wijzen naar de ongevaccineerden.

Jona werkt samen met Bert Mulder op de afdeling medische microbiologie. Zij doen onderzoek naar het ontstaan van verschillende varianten van het Corona virus. Zij hebben een methode ontwikkeld waarmee ze heel snel kunnen bijhouden per patiënt, of er nieuwe varianten van het Corona virus kunnen ontstaan.

Jona heeft daaraan toegevoegd of ze real time kunnen zien of bepaalde varianten meer of juist minder voorkomen bij gevaccineerden. Dit geldt voor patiënten die zijn opgenomen met een longontsteking door Corona, en later op de IC terecht komen. Patiënten die b.v. een been hebben gebroken en toevallig ook Corona hebben, worden niet meegeteld. Zij focussen bewust op de patiënten met longklachten dóór Corona en niet mét Corona.

De reden dat zij en het team aandacht hebben gevraagd voor hun cijfers, was omdat de cijfers van patiënten dóór Corona binnen twee maanden stegen van 32% naar 60%.

Bekijk de video voor meer.

U heeft zojuist gelezen: Dr. Jona Walk: “Ook de Coronacijfers wijzen op onzinnigheid 2G maatregel”.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Steeds meer malversaties bekend van Daszak, Fauci e.a. over lablek - 89029