Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » Weerlegging criticasters aerosole verspreiding

Weerlegging criticasters aerosole verspreiding

Samenvatting van het artikel

Weerlegging van de steeds weer gehoorde kritiek van de aerosolen ontkenners op het opstapelend bewijs van de dominatie van de verspreiding van Covid-19 door de lucht.

Lees volledig artikel
Leestijd: < 1 minuut

Afgelopen week is er een artikel verschenen met 10 wetenschappelijke onderbouwingen van de verspreiding van het Covid-19 virus door de lucht.

Een van de schrijfsters (Trisha Greenhalgh) heeft een serie tweets geplaatst om de kritiek die de auteurs kregen op dat artikel te pareren. Veel van die kritiek hoor ik ook al sinds april vorig jaar. Daarom vind ik die tweets zo belangrijk dat ik ze hieronder plaats.

Dit is de pdf met deze tweets als u ze wilt downloaden. 

En dit zijn de links uit deze tweets.

In dit artikel op ons blog wordt dieper ingegaan op dit onderwerp van de dominatie van de aerosolen en wat we daarmee moeten doen.

Help ons dit werk voor te zetten en geef ons af en toe een (kleine) donatie.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

  • MEER OVER
BEKIJK OOK