Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De deskundigen hadden het wèl kunnen weten, Volkskrant!

De deskundigen hadden het wèl kunnen weten, Volkskrant! - 17990
Samenvatting van het artikel

De Volkskrant beschrijft vandaag hetgeen ik al twee maanden aangeef over de zwartgallige modellen van het RIVM. Met de onterechte conclusie dat deskundigden het destijds niet konden weten. Voorbijgegaan wordt aan de belangrijkste conclusie: Dat het RIVM de regering, media en de bevolking de mogelijkheid ontnam afwegingen te maken tussen de voordelen en de -enorme- nadelen van de genomen maatregelen. En dat zullen we vandaag weer zien bij de persconferentie van vanavond.

Preview:

Er wordt al regelmatig voorbeschouwd op de parlementaire enquête, die ooit gehouden gaat worden over deze Coronacrisis. Om eerlijk te zeggen heb ik er weinig fiducie in, dat daaruit de juiste conclusies zullen worden getrokken.

Lees volledig artikel: De deskundigen hadden het wèl kunnen weten, Volkskrant!

Dit artikel kunt u alleen lezen als u lid bent van maurice.nl.

Button

Bent u al lid? Log dan hieronder in:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.