Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Mijn reactie op de propaganda van Propaganda

Mijn reactie op de propaganda van Propaganda - 15794
Samenvatting van het artikel

Mijn reactie op de in mijn ogen karaktermoord-uitzending van Propaganda: ik heb me -zonder enige voorwaarde vooraf- laten interviewen door voormalig NOS-presentator en Netwerk-verslaggever Frank du Mosch. Ik hoop dat u wilt gaan kijken of luisteren en zelf uw mening vormen.

Preview:

Bekende patronen

Sinds ik ben begonnen met peilingen in 1976, nu 45 jaar geleden, heb ik veel met journalisten te maken gehad. Vrijwel altijd was dat een goede ervaring. Ze stelden goede vragen en gaven mijn antwoorden/opvattingen correct weer. Heel af en toe...

Lees volledig artikel: Mijn reactie op de propaganda van Propaganda

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205