Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Home » COVID-19 » over luchtvochtigheid en genegeerde voorspellingen aan de autoriteiten

over luchtvochtigheid en genegeerde voorspellingen aan de autoriteiten

Samenvatting van het artikel

Mijn gesprek met onderzoeker Edsard Ravelli die het grote belang van luchtvochtigheid en UV-licht heeft vastgesteld bij de verspreiding van het virus. Hij waarschuwde in de zomer via brieven naar de regering en andere autoriteiten over wat er in het najaar zou gebeuren. Is niets mee gebeurd en de voorspellingen zijn wel uitgekomen.

Lees volledig artikel
Leestijd: < 1 minuut

Edsard Ravelli heeft zich sterk verdiept in de rol van luchtvochtigheid bij het verspreiden van het virus. Hij heeft daarover een belangrijke wetenschappelijke publicatie geschreven.

In de video en podcast spreek ik daar uitgebreid met over. En hoe hij op 3 cruciale zaken voorspelde wanneer de grote stijgingen zouden ontstaan en wanneer er een lockdown zou komen. Zijn meldingen werden genegeerd en onderin treft u die correspondentie uit de zomer aan.

Dit is de video. 

En dit is de podcast.

Dit is de communicatie van Edsard met de autoriteiten.

Help ons werk met een kleine donatie.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

  • MEER OVER
BEKIJK OOK