Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De dovemansoren van Van Dissel

De dovemansoren van Van Dissel - 13611
Foto: epa08597223 Jaap van Dissel, director of the Center for Infectious Disease Control at the National Institute for Health and Environment (RIVM), during a technical briefing in the House of Representatives on the state of affairs in the fight against the coronavirus, in The Hague, the Netherlands, 11 August 2020. EPA-EFE/BART MAAT OPTIONAL SOURCE
Samenvatting van het artikel

Anders dan bij een toegankelijke wetenschapper als Marcel Levi houdt hij vast aan standpunten die hij vanaf het begin heeft ingenomen. Hij houdt zich doof voor iedere nieuwe informatie. En als hij iets aanpast, dan wordt dat gepresenteerd alsof het vrijwel identiek is aan het oorspronkelijke standpunt. En dat alles met funeste gevolgen voor Nederland. We hebben het over – hoe kan het anders – professor Jaap van Dissel.

Preview:

De dovemansoren van Van Dissel Begin van dit jaar wisten we nog niet van het bestaan van een coronavirus, dat vervolgens vrijwel de hele wereld lam legde. In de eerste maanden van het jaar, toen de dreiging van het virus steeds duidelijker werd, moesten we uitgaan van veronderstellingen. Dat...

Lees volledig artikel: De dovemansoren van Van Dissel

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019