De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Bij de start van de vernieuwde site

Bij de start van de vernieuwde site - 10005
Samenvatting van het artikel

Welkom op onze vernieuwde site. Kijk, wat u allemaal van ons kunt verwachten dankzij uw gulle steun.

Lees volledig artikel: Bij de start van de vernieuwde site

Leestijd: 2 minuten

Van harte welkom op onze sterk vernieuwde site. Deze grote vernieuwingsslag is mogelijk gemaakt door de giften van betrokken bezoekers. Daarvoor mijn oprechte dank.

Kenniscentrum

Dankzij die steun hebben we een blog-site nu getransformeerd in een full-swing kenniscentrum, met relevante informatie over alle facetten van deze crisis. Compleet in lijn met mijn oorspronkelijke insteek: de ontwikkelingen rondom de Corona-crisis in Nederland kritisch volgen. Door het bestuderen van informatie die wereldwijd beschikbaar komt, aangevuld met eigen onderzoek. En deze informatie delen met u, de bezoeker van deze site. Zodat u deze onzekere tijd, samen met degenen die voor u belangrijk zijn, zo goed mogelijk doorkomt.

We hebben het zodanig opgezet dat het voor u makkelijker is om voor u relevante blogs en informatie te vinden. Er zijn diverse manieren waarop u die informatie kunt filteren (bijvoorbeeld via categorieën en via tags).

Doordat we nu een redactie van een aantal personen hebben, kunnen we uw vragen beter beantwoorden, de reacties beter modereren en extra activiteiten ontwikkelen, waarvan wij denken dat daaraan behoefte is.

Naast het gedeelte waar u mijn blogs zult aantreffen, die ik -vanzelfsprekend- zal blijven schrijven, is er een gedeelte dat “Uitkijktoren” heet. Daarin treft u opmerkelijke of belangrijke artikelen aan, die we gevonden hebben, studies, en gastblogs. En we zullen daar ook debatten organiseren over belangrijke onderwerpen.

We roepen u op als u belangwekkende informatie tegenkomt, die naar onze redactie te sturen.

Ook hebben we een FAQ waar u antwoorden aantreft op veelgestelde vragen en u aanvullende vragen kunt stellen.

Ten slotte hebben we onze bibliotheek. Daar treft u belangwekkende wetenschappelijke studies aan, die we aangetroffen hebben en met u willen delen. 

Een eigen journaal

Terwijl wij de site aan zowel de voor- als achterkant blijven verbeteren, hopen we op uw aanhoudende steun. Reageer, stel vragen, deel met ons uw bevindingen, geef ons tips. Verder wordt er elke woensdag om 16.00 uur een Q&A uitgezonden via ons eigen YouTube-kanaal en publiceren we op zaterdagochtend ons eigen  MDH Coronajournaal, samen met Fabienne de Vries.  

En als u ons werk op prijst stelt dan maakt u met een kleine financiële bijdrage dit (en nog meer) mogelijk.

Blijf gezond.

Maurice de Hond

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

 

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
“Ze kunnen niet eens de pandemie voorspellen, die ze zelf hebben veroorzaakt” - 71056
Blind voor mens en recht in het kwadraat - 71024