Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

De indirecte impact van de Covid-19 crisis op de Cariben

De indirecte impact van de Covid-19 crisis op de Cariben - 9477
Samenvatting van het artikel

De effecten van de pandemie op het Caribisch gebied zijn misschien nog niet zoveel belicht, maar door de grote afhankelijkheid van het toerisme zal de schade groot zijn. Veel mensen zijn afhankelijk van het toerisme en ondanks het relatief lage aantal besmettingen blijven de toeristen weg. De effecten van de pandemie op het Caribisch gebied zijn misschien nog niet zoveel belicht, maar door de grote afhankelijkheid van het toerisme zal de schade groot zijn. Veel mensen zijn afhankelijk van het toerisme en ondanks het relatief lage aantal besmettingen blijven de toeristen weg. N.B. Schrijf u in met uw e-mailadres om het gehele artikel te lezen.

Lees volledig artikel: De indirecte impact van de Covid-19 crisis op de Cariben

Leestijd: < 1 minuut

De effecten van de pandemie op het Caribisch gebied zijn misschien nog niet zoveel belicht, maar door de grote afhankelijkheid van het toerisme zal de schade groot zijn. Veel mensen zijn afhankelijk van het toerisme en ondanks het relatief lage aantal besmettingen blijven de toeristen weg. De effecten van de pandemie op het Caribisch gebied zijn misschien nog niet zoveel belicht, maar door de grote afhankelijkheid van het toerisme zal de schade groot zijn.

Veel mensen zijn afhankelijk van het toerisme en ondanks het relatief lage aantal besmettingen blijven de toeristen weg. N.B. Schrijf u in met uw e-mailadres om het gehele artikel te lezen.

https://www.economist.com/the-americas/2020/08/22/the-pandemics-indirect-hit-on-the-caribbean

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205