Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. ledere zaterdag krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen

Home » COVID-19 » Zin en onzin over ventilatie op scholen

Zin en onzin over ventilatie op scholen

Van een grote deskundige op het terrein van bouwbesluiten en ventilatie, dr.ir. Nico Scholten, ontving ik een uitgebreid stuk over ventilatie op scholen en het bouwbesluit.  Hij is senior expert bij het Expertisecentrum Regelgeving Bouw.

Ik weet dat velen die betrokken zijn bij scholen behoefte hebben aan deze informatie. Daarom stel ik die hier,onder dankzegging, beschikbaar om te lezen en te downloaden.

Inmiddels is er een update van dit stuk op basis van de verplichting van het Ministerie van OC&W dat scholen na zullen gaan in hoeverre ze voldoen aan de ventilatie eisen van het Bouwbesluit 2012. Het bevat weer heel relevante informatie voor de betrokkenen. Ook deze kunt u hier lezen of downloaden.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

BEKIJK OOK