Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Doe een kleine donatie en klik hier

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Zin en onzin over ventilatie op scholen

Onthullend GGD-rapport over Maassluis, waar is de logica? - 9202
Samenvatting van het artikel

Van een deskundige op het terrein van bouwbesluiten en ventilatie ontving ik een uitgebreid stuk over ventilatie op scholen en het bouwbesluit. Dit artikel is hier te downloaden evenals een update op basis van de verplichting om na te gaan in hoeverre scholen voldoen aan de ventilatie eisen van het Bouwbesluit 2012, opgelegd door het Ministerie van OC&W.

Lees volledig artikel: Zin en onzin over ventilatie op scholen

Leestijd: < 1 minuut

Zin en onzin over ventilatie op scholen

Van een grote deskundige op het terrein van bouwbesluiten en ventilatie, dr.ir. Nico Scholten, ontving ik een uitgebreid stuk over ventilatie op scholen en het bouwbesluit.  Hij is senior expert bij het Expertisecentrum Regelgeving Bouw.

Ik weet dat velen die betrokken zijn bij scholen behoefte hebben aan deze informatie. Daarom stel ik die hier,onder dankzegging, beschikbaar om te lezen en te downloaden.

Inmiddels is er een update van dit stuk op basis van de verplichting van het Ministerie van OC&W dat scholen na zullen gaan in hoeverre ze voldoen aan de ventilatie eisen van het Bouwbesluit 2012. Het bevat weer heel relevante informatie voor de betrokkenen. Ook deze kunt u hier lezen of downloaden.

U heeft zojuist gelezen: Zin en onzin over ventilatie op scholen.

Volg Maurice de Hond op Twitter | Facebook | LinkedIn | YouTube.

Mocht u ons werk ook met een kleine donatie financieel willen ondersteunen klik dan hier.

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
Prognose voor de uitslag van de historische TK-verkiezingen 2023 - 68496