Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Kunnen jullie me helpen met Covid-19?

About aerosols, masks and RIVM - 9351
Samenvatting van het artikel

Ik ben blij met de kwaliteit van de discussies onder mijn blogs en de informatie die ik via die weg ontvang. Ter voorbereiding op de debatten van volgende week verzoek ik hierbij iedereen die nog relevante informatie heeft gevonden, om dit met bronvermelding door te sturen. Hier volgen 8 vragen op basis waarvan je dit kunt doen.

Preview:

Kunnen jullie me helpen met Covid-19? Ik ben blij met de kwaliteit van de discussies onder mijn blogs en de informatie die ik krijg via het formulier, dat je kunt invullen als je ingeschreven staat. Daardoor krijg ik veel relevante informatie en links naar belangrijke studies en artikelen....

Lees volledig artikel: Kunnen jullie me helpen met Covid-19?

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019