Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Hoe wij kiezen – 1986

Samenvatting van het artikel

In de aanloop naar de verkiezingen van 1986 heb ik een boek geschreven over de Tweede Kamerverkiezingen tussen 1918 en 1986. Enerzijds betrof dat de verkiezingsuitslagen uit die periode en anderzijds een samenvatting van onderzoeken, die er rondom verkiezingen zijn uitgevoerd. Ook filosofeer ik over de toekomst. Het boek is uitgebracht door uitgeverij Sijthoff. Download […]

Lees volledig artikel: Hoe wij kiezen – 1986

Leestijd: < 1 minuut

mijn boeken - 846

In de aanloop naar de verkiezingen van 1986 heb ik een boek geschreven over de Tweede Kamerverkiezingen tussen 1918 en 1986. Enerzijds betrof dat de verkiezingsuitslagen uit die periode en anderzijds een samenvatting van onderzoeken, die er rondom verkiezingen zijn uitgevoerd. Ook filosofeer ik over de toekomst. Het boek is uitgebracht door uitgeverij Sijthoff.


Download delen van ‘Hoe wij kiezen’:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019