Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

En weer ging het OMT in de fout

En weer ging het OMT in de fout - 14740
Samenvatting van het artikel

Gisterenavond in Nieuwsuur, in de reconstructie Afstand Scholieren Wel Belangrijk, vertelden twee OMT-leden dat men in de zomer zich had vergist. Namelijk door niet te onderkennen wat de rol was van de VO-scholen bij het verspreiden van het virus. Ook bij deze misser van het OMT is er sprake van een herkenbaar patroon: er wordt koppig vastgehouden aan de standpunten, die men in maart had. Dat je op basis van wat er in de zomer bekend was, had kunnen weten dat de VO-scholen belangrijke bronnen zijn voor het verspreiden van het virus binnen de samenleving, wil ik aantonen door een aantal citaten te nemen uit mijn artikelen.

Preview:

Nieuwe reportage

Gisteravond besteedde Nieuwsuur veel aandacht aan de verspreiding van het virus op en vanuit de VO-scholen in Nederland en aan welke verkeerde adviezen het OMT sinds de zomer op dat punt had gegeven. De kern van het verhaal is dat VO-scholen...

Lees volledig artikel: En weer ging het OMT in de fout

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205