Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Arts doorbreekt omerta, ‘Verbaasd over systematische denkfout’

Arts doorbreekt omerta, ‘Verbaasd over systematische denkfout’ - 9089
Samenvatting van het artikel

Ik heb regelmatig contact met medici en andere wetenschappers die mij vertellen het in hoofdlijnen eens te zijn met mijn bevindingen en conclusies. Als ik hen echter vraag daar ook mee naar buiten te treden, wordt het meestal stil. Prof. Dr. Jeroen van der Hilst vormt hierop een uitzondering. Met groot respect voor zijn moed, publiceer ik hier zijn schrijven.

Preview:

Verbaasd over systematische denkfout

De omerta

Ik heb regelmatig contact gehad met medici en andere wetenschappers, die me meldde het in hoofdlijnen eens te zijn met mijn bevindingen en conclusies. Als ik echter aan hen vroeg om daar dan ook open mee naar buiten te k...

Lees volledig artikel: Arts doorbreekt omerta, ‘Verbaasd over systematische denkfout’

Alleen toegang als abonnee van maurice.nl of AI-lid

- 95984

Log hier in, als u toegangsinfo heeft:

Deel dit artikel: Twitter Facebook Linkedin WhatsApp
REACTIES
Reageer hier, maar met respect.

We verwelkomen respectvolle en relevante opmerkingen. Off-topic commentaren worden verwijderd. Als je illegale dingen doet, zullen we het verbieden.

 
De olifant op het voetbalveld - 96019
De heftige reacties van Nederland op het debat over de regeringsverklaring - 95205