Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

Over deze site

Maurice.nl is van origine de site waarop Maurice de Hond vanaf 2005 blogs op plaatste over onderwerpen, die hem opvielen en kwesties, die hem interessant leken. Daarnaast ook zijn boeken die hij had geschreven en de media-aandacht, die hij had ervaren in de 20e eeuw.

In totaal waren dat tot begin van dit jaar ongeveer 1000 blogs.
Vanaf maart plaatste hij op dagelijkse basis blogs over zijn bevindingen en conclusies in het kader van de Covid-19 crisis. Langzamerhand bleken die blogs door steeds meer mensen gelezen te worden. Soms wel meer dan 100.000 bezoekers.

Om aan de grote bezoekersaantallen en de grote vraag naar informatie te voldoen is met behulp van vrijwillige donaties een grote slag gemaakt. De website is vernieuwd, het kan veel meer bezoekersaantallen aan en er zijn diverse medewerker actief bij het vullen van deze site, modereren van reacties en beantwoorden van vragen.

Om dit alles in goede banen te leiden is de website geplaatst onder de hoede van Stichting Oordeel Zelf. Hier treft u de doelstelling van de site aan. Centraal staat nu het deel dat geplaatst is na de start van de Covid-crisis. Deze site is op deze wijze dus mogelijk gemaakt door de steun van veel van de bezoekers.

Startpagina - 3617
Foto: Julie Blik