Wilt u ons werk financieel ondersteunen? Word dan lid

De laatste updates in uw mail!

U hoeft niets te missen. leder weekend krijgt u de hoogtepunten van Maurice van afgelopen week in uw mail. Met opmerkelijke artikelen, meer achtergrond en toelichtingen.

COVID-19 (English)

Besef dat we ons, zowel wat de uitbraak van deze ziekte betreft, als de wereldwijde economische en sociale gevolgen er van, in zogenaamd “uncharted territory” bevinden en dat zal nog heel lang duren.

Ik wil mijn bevindingen, hypotheses en conclusies met jullie delen. En jullie ook toegang geven tot interessante bronnen, die op internet in grote mate aanwezig zijn. Iedereen wordt op vele manieren geraakt door deze epidemie. Of je nu beleidsmaker bent, ondernemer, ZZP-er, werknemer, gepensioneerde, ouder of kind: er komt veel op je af. Ik hoop je met de informatie op deze site te voorzien van belangwekkende informatie, zodat je vanuit je eigen situatie en je eigen verantwoordelijkheid zo goed mogelijk met deze situatie kunt omgaan.

Klik op “interesting sources” voor die bronnen. Ik update die regelmatig. Klik op “my maps” voor kaarten en tabellen die ik gemaakt heb. Voor zover mogelijk worden die ook geupdate. En hieronder tref je mijn blogs aan. Ik hoop ze met grote regelmaat te plaatsen.